Klinkt spannend!

Hypnose

Bij een onderdeel van het healen met de Oorspronkeling wordt er gebruikt gemaakt van hypnose. Maar wat is hypnose eigenlijk precies en hoe kun je het inzetten?  

 

Wat is hypnose? 

Hypnose is een staat van bewustzijn en diepe ontspanning. Het is een techniek waarbij je in een trance wordt gebracht. Hypnose bij de Oorspronkeling is totaal iets anders als showhypnose. Waarbij iemand de ‘macht’ over iemand heeft en dingen laat uitvoeren. Hypnose voor healing wordt op een prettige en gemakkelijke manier gedaan. Je aandacht focust op je onbewuste geest en daardoor worden bepaalde patronen in je leven zichtbaar. Positieve ervaringen, negatieve gedachtes en bepaalde eigenschappen worden meer voelbaar. Het is een bijzondere en vooral heel zinvolle ervaring. Problemen worden verhelderd. Hierdoor kun je daarvoor de juiste oplossing gaan vinden. Het geeft je rust en zelfvertrouwen.  

 

Hypnose voor healing 

Door middel van verschillende technieken tijdens de trajecten gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing. Naast technieken zoals hypnose is het voor healing fijn om je verhaal te kunnen doen. Bij de Oorspronkeling kun je altijd op een veilige en vertrouwde manier je verhaal vertellen. We gaan aan de slag met een mooie wisselwerking van vragen te stellen aan jezelf. Door de issues in een bredere context te plaatsen krijg je meer overzicht.  

 

Vind het traject voor jou 

Tijdens een traject ga je gedurende een jaar de vijf fasen van het komma-model van Oorspronkeling doorlopen. In iedere fase ervaar je oefeningen en maak je opdrachten, die steeds speciaal voor dit traject zijn samengesteld. Een optimale combinatie van zweverige en zakelijke methodes. Met keuze uit online only, in een groep of exclusief 1-op-1. Wil je even overleggen welk traject van Oorspronkeling bij jouw situatie past? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake >>