Wat wordt eigenlijk bedoeld met…

Healing

Healing is het loslaten en oplossen van innerlijke blokkades en trauma’s. Als het ware schoon je jezelf op van binnen. Innerlijke blokkades en trauma’s kunnen zijn ontstaan in je jeugd of na een schokkende, pijnlijke gebeurtenis. Je gevoelens blijven steken in angst, woede of eenzaamheid. Levens van je voorouders of jouw vorige levens kunnen hier ook mee te maken hebben. Gevoel van trauma dat is doorgegeven in de familielijn. Healing is een alternatieve manier van genezing. Genezing van binnenuit.   

 

Healing samen met Oorspronkeling  

Door middel van verschillende technieken gaan we op zoek naar de oplossing voor jou. Verschillende healing technieken komen daar aan te pas zoals een energetische techniek, hypnose, ademhalingstechnieken, systemisch werk en neuro linguïstisch programmeren (NLP). Plantmedicijnen kunnen ook helpen tijdens een ceremonie. Naast deze technieken is het bij healing heel fijn voor jou om je verhaal te kunnen doen. Bij de Oorspronkeling kun je altijd op een veilige en vertrouwde manier je eigen verhaal vertellen. We gaan aan de slag met een mooie wisselwerking van vragen stellen aan jezelf. Door de issues in een bredere context te plaatsen krijg je meer overzicht.  

 

In het jaarprogramma gaan we terug naar je oorsprong. Healing is daarin een belangrijk onderdeel. Bij Oorspronkeling pakken we healing op een unieke manier aan. In een frisse, heldere ruimte en met luxe. Het programma is toegankelijk voor iedereen. Met duidelijke uitleg en nuchtere, lichte woorden en zonder clichés. Healing met pijlsnel resultaat.  

 

Ieder mens heeft baat bij healing. Energie die niet perfect stroomt. Het is een goed idee voor vele om te kijken naar hoe energie stroomt. Zo kun je op tijd in grijpen. Voor dat er grotere problemen ontstaan door bijvoorbeeld opgekropte gevoelens. Herken jij een knagend gevoel van ‘Is dit nou alles?’ Dat kun je verhelpen door terug te gaan naar de oorsprong. Of heb jij het idee dat je geen echte voldoening en zingeving meer voelt? Dan kun je last hebben van een purpose burn-out. Je energie stroomt niet meer lekker. Hierbij helpt het om aan de slag te gaan met healing. Vind jouw oorsprong samen met Oorspronkeling.  

 

Bekijk welk programma of event van Oorspronkeling bij jóúw past.