TESTIMONIALS

dit zeggen anderen

Jacobien, je bent toegankelijk, de gesprekken lopen als vanzelf en voelen vanaf het eerste moment vertrouwd. Je lijkt steeds te toveren met licht en liefde, terwijl ik mijzelf steeds beter leer kennen, op zoek naar mijn oer sprankel en mijn pad om Oorspronkeling te worden. Ik ben je enorm dankbaar hiervoor en hoop nog veel van en met je te kunnen leren.
Berend van den Berge
Berend van den Berge
Eigenaar, BEAR Crowd B.V.
Jacobien heeft mij geholpen om mijn persoonlijke “Waarom, Hoe en Wat” te vinden en formuleren. In een ontspannen setting luisterde ze naar de verhalen over mijn jeugd, mijn werk en mijn passies en wist ze de rode draad te vinden.

Ik ben zo blij nu ik dit voor mijzelf duidelijk heb! Het heeft mij veel meer inzicht in mijzelf gegeven. Nu kan ik mijn plannen en ideeën toetsen; klopt het wel met mijn “waarom”? Doe ik dit voor mezelf? Wat levert dat mij op?

Ik ben Jacobien ontzettend dankbaar! Was ik haar maar eerder tegen gekomen.. het is zo fijn om mijzelf steeds beter te leren kennen!​
Anton Steijn
Anton Steijn
Eigenaar en coach, Steijn Coaching
Jacobien is authentiek in haar begeleiding: vanuit haar zachte persoonlijkheid neemt ze je mee naar diepere lagen in jezelf. Hier vond ik waardevolle antwoorden op mijn vragen.
foto
Astrid van de Ven
Eigenaar en therapeut, Kinderfysiotherapie Boxtel
Als ik aan Jacobien denk, komt er meteen het woord ‘licht’ in mij op. Licht van het zonlicht, maar ook licht als het tegengestelde van zwaar. Terwijl je met jou ook heel goed de diepte in kan, maar er is altijd positiviteit.
Suzanne van Ham
Suzanne van Ham
Eigenaar, CFlow Consultancy
Je bent een briljante creatieve strateeg! Jij kan echt heel goed luisteren, bent in staat om van wolligheid en veel woorden de essentie eruit te halen en dan vervolgens een heel creatief concept bedenken dat raakt en verbindt. Een concept dat vanuit de behoefte van de klant én vanuit de strategie van een bedrijf klopt.
Nicole van Thoor
Nicole van Thoor
Eigenaar, Spargle
Jij bent een inspiratiebron, iemand die scherp én origineel is, humor heeft en rake dingen zegt. Je hebt veel strategisch inzicht, komt tot de kern en hebt een behoorlijke dosis relativeringsvermogen.
Annemarije Tillema
Annemarije Tillema
Eigenaar, Bureau Pluck en Sustainable Brand Index Benelux
Je bent sociaal, vriendelijk en oprecht. Dat zie je terug in jouw contact met mensen. Inhoudelijk vind ik je een sterke strateeg, duidelijke goede ervaring vanuit het bedrijfsleven. Je bent innovatief, je hebt ideeën over hoe je in een bepaalde markt kansen creëert. Voor mij was het een genot om met je samen te werken.
Gerard van Driesten
Gerard van Driesten
Strateeg, Sanoma

benieuwd geworden?

ik nodig je uit: word óók

oorspronkeling

leven vanuit jouw oorsprong