De Nederlandstalige podcast over het ontdekken van je purpose

Purpose Praat met je host Jacobien

“Ik ben deze podcast begonnen om ambitieuze carrièrevrouwen te helpen in hun ontdekkingstocht naar zingeving in hun leven en hun werk. Je krijgt tips, tricks, informatie en inspiratie van mijzelf én andere ambitieuze vrouwen die hun purpose al leven.”

Vraag jij jezelf regelmatig af: ‘Is dit nou alles?!’ Dan is deze podcast echt iets voor jou. Ik neem je mee op reis naar het ontdekken van jouw purpose, dat wat jij écht te doen hebt.

Ben je klaar om uitgedaagd te worden? Dan is dit hét moment om even een komma in je drukke dag te zetten. Luister je mee?

listen up

#09. Wie dóét dat nou eigenlijk – je purpose ontdekken?!

Wie dóét dat nou eigenlijk – je purpose ontdekken?! Regelmatig krijg ik deze vraag. 

In deze aflevering bespreek ik met je de verschillende generaties en hoe ze naar het ontdekken van je purpose kijken.

#10. Dé burn-out f*ck-up die ik maakte en hoe jíj́ die kunt voorkomen

Praten over je burn-out brengt je vaak een gevoel van opluchting. Extra handig – zo leer je van elkaars fouten.

In deze aflevering deel ik mijn grootste burn-out f*ck-up met jou.

#07. Mijn dieptepunt en hoe dit het vinden van mijn purpose beïnvloed heeft Deel 1

Weet je wat handig is als je je purpose wilt ontdekken? Teruggaan naar de belangrijke momenten in je leven. Waarschijnlijk ontdek je daarin aanwijzigingen voor je purpose. 

In deze aflevering leg ik je uit hoe dit werkt én ik neem je mee in mijn eigen verhaal. Best kwetsbaar.

#08. Mijn dieptepunt en hoe dit het vinden van mijn purpose beïnvloed heeft Deel 2

Een zinvol leven. Bestaat dat? En hoe doe je dat dan? In deze aflevering ga ik daar verder op in. Hoe wordt je leven zinvoller als je leeft vanuit je purpose? En wat heeft dat dan weer te maken met je oerbehoeften en je reptielenbrein?

#05. Een rijker leven? Leef je purpose! 

Meer rijkdom in je leven. Hoe dan? In deze aflevering ga ik daar verder op in. Hoe wordt je leven rijker als je leeft vanuit je purpose? En wat heeft dat dan weer te maken met joy, happiness en schaarste?

#06. Zinvoller leven vanuit je purpose – zo zit het

Een zinvol leven. Bestaat dat? En hoe doe je dat dan? In deze aflevering ga ik daar verder op in. Hoe wordt je leven zinvoller als je leeft vanuit je purpose? En wat heeft dat dan weer te maken met je oerbehoeften en je reptielenbrein?

#04. Zo wordt je leven makkelijker door je purpose

“Pfffff… waarom kan het nou nooit eens gemakkelijk gaan.” Misschien verzucht jij dat ook wel eens. Als je vanuit je purpose leeft, zal je merken dat het leven een stuk makkelijker gaat. Daar ga ik in deze aflevering dieper op in.

#03. Je leven wordt leuker als je je purpose kent

Je purpose ontdekken. Wááróm zou je dat nou eigenlijk doen? Als je vanuit je purpose leeft, wordt je leven leuker. Hoe dat precies zit, bespreek ik met je in deze aflevering. 

#02. Wat betekent Purpose eigenlijk?

Je purpose.

In deze podcast gaat het daar regelmatig over. Dat had je natuurlijk al verwacht met een titel als Purpose Praat. Maar wat betekent je purpose eigenlijk? In deze aflevering duik ik daar dieper in.

#01. Wat mag je verwachten van deze podcast en je host?

In deze allereerste aflevering bespreek ik met je wat je eigenlijk mag verwachten van deze podcast. Je leert mij iets beter kennen en je hoort hoe ik mijn purpose heb ontdekt.