Klinkt dit bekend?

  • Eigenlijk vind je dat je niet zo veel te klagen hebt, maar toch zit je niet lekker in je vel.
  • Waar je normaal best veel energie hebt, ben je nu niet vooruit te branden. Het liefst blijf je in bed.
  • Veel meer dan anders ben je de laatste tijd emotioneel om kleine dingen. Soms verdrietig, soms juist boos.
  • Je wilt er misschien niet aan toegeven, maar diep van binnen voel je dat er meer aan de hand is, dan 'even een dipje'.
LOS JE INNERLIJKE BLOKKADES OP

Laat de energie weer stromen

Als je jezelf zo anders voelt dan normaal, kan de reden heel goed een 'energie-lek' zijn. Misschien is het woord 'burn-out' zelfs gevallen. Vaak geven we ons werk de schuld. Ik ben er van overtuigd dat in 90% van de gevallen de oorzaak verder terug in het leven ligt. Klinkt heftig. En toch is het eigenlijk betrekkelijk eenvoudig om die oorzaak, die innerlijke blokkade los te laten. Dan gaat die energie weer makkelijker stromen.
energie lekken

heb je weinig energie? voel je down of leeg?

laat óók los

start nu: neem eenvoudig afscheid van levenslange blokkades

Als je een energie-lek ervaart, ben je geneigd om naar je huidige leven te kijken en je af te vragen waar dit vandaan komt. Waarom ben je zo moe? Waarom ben je zo snel emotioneel? Waarom zit je niet lekker in je vel? Die zoektocht kan je absoluut een duidelijke aanleiding geven. De echte oorzaak zal je echter meestal niet in je huidige leven vinden. 

Tot ons 7e of 8e levensjaar staan we volledig op, onze kritische mind is nog niet gevormd. We nemen heel veel dingen klakkeloos aan. Best handig, omdat je zoveel moet leren in die jaren. Het zou ondoenlijk zijn om je bij alles af te vragen waarom dat zo wordt gedaan. Bijkomend effect is, dat je pijnlijke situaties dus ook niet van een afstandje kan bekijken. Je vindt op dat moment een manier om hier mee om te gaan, zodat je de pijn niet voelt. In een volgende, vergelijkbare situatie hoef je niet weer opnieuw een oplossing te vinden, die ken je al. En dat is het begin van een patroon. 

In ons latere leven kunnen we wel kritisch nadenken en -als je er de tijd voor neemt- kan je in je eigen gedrag best wat patronen benoemen die niet helemaal handig zijn. Toch? Vaak wordt dit patroon geactiveerd in een situatie die jou doet denken aan de pijn die jij in die eerste situatie hebt gevoel. Er wordt een knop ingedrukt. Nu is dat patroon zo ingesleten, dat het sneller is dan je kritische mind. Vele malen sneller. Daarom is het lastig om een patroon met denkkracht te veranderen.  

Als je je echter kan verbinden met dat eerste moment dat je dit patroon ontwikkelde, kan je daar de bijbehorende pijn loslaten. Dat wordt ‘healing’ genoemd. Dan is die pijnvermijdende reactie niet meer nodig. Niet meer nodig op dát moment. En niet meer nodig op alle momenten erna, die op die eerste pijnlijke situatie lijken. Dan kan de energie een stuk beter stromen.  Dat is het begin: je gaat je weer energieker voelen. 

In een kort traject is dit exact wat we samen doen. Jouw patronen ontdekken die voor het energie-lek zorgen en de pijn in die allereerste situatie loslaten. 

In dit traject zorg ik voor de juiste balans tussen patronen ontrafelen en healing. Door de intensiteit van het traject is het belangrijk om allebei een goed gevoel te hebben om zo samen te werken. Een telefonische of face-to-face kennismaking is daarbij onmisbaar. Neem je contact op? Ik kijk er naar uit. 

Start nu: neem eenvoudig afscheid van levenslange blokkades​

In dit traject maak ik de combinatie tussen het ontrafelen van patronen, healing en soms hypnose, waarbij we duidelijk focussen op het loslaten van blokkades in je systeem. Je zult verbaasd zijn hoe snel we dit samen voor elkaar krijgen. En hoe snel je resultaat merkt in de dagen en weken na de behandelingen. Deze dienst bied ik in pakketvorm aan met minimaal 3 behandelingen. Mocht dat niet voldoende zijn, dan maak ik graag een persoonlijke aanbieding.