That’s the question

Onderzoek:

the making of a burn-out

Wat fijn dat je wilt helpen bij dit onderzoek. Dankjewel!

Welke situatie geldt voor jou? Zit je in (de herstelfase van) een burn-out? Of ben je inmiddels hersteld van een burn-out? Kies hieronder de knop die bij jouw situatie hoort en je wordt naar de bijbehorende vragenlijst gestuurd.

 

Een aantal jaren geleden heb ik een burn-out gehad en het herstellen duurde best een tijdje. Voor mij was het een interessante periode, waarin ik mezelf beter heb leren kennen. Het is zelfs de reden geweest dat ik heel ander werk ben gaan doen.

 

Ik ben zo benieuwd hoe anderen hun burn-out beleven of hebben beleefd. Daarom doe ik dit onderzoek. Nogmaals: heel fijn dat je mee wilt helpen.

 

Het onderzoek

De vragenlijst duurt ongeveer 12 minuten om in te vullen. Het eerste deel van de vragen gaat over de burn-out. De laatste paar vragen gaan over je persoonlijke situatie.

Naderhand vergelijk ik de antwoorden van de verschillende groepen respondenten met elkaar. Misschien wordt er straks een verschillen tussen mannen en vrouwen duidelijk. Of tussen mensen met verschillende beroepen. Of verschillende leeftijden.

 

Veiligheid en vertrouwen

In mijn bedrijf is veiligheid en vertrouwen heel belangrijk. Daarom mag je er absoluut zeker van zijn, dat jouw antwoorden anoniem blijven. Sterker nog, je hoeft je naam niet eens ín te vullen.

 

Op de hoogte

Als je het leuk vindt om de resultaten te ontvangen van het onderzoek, dán mag je wél je naam en mail-adres achterlaten – aan het einde van de vragenlijst. Uiteraard wordt je anonimiteit nog steeds gerespecteerd.