VIND OOK JOUW OORSPRONG

Optimaliseer je bedrijf en je leven

Voor ondernemers is het weten en voelen van je oorsprong extra relevant. Je bedrijf voelt als een verlengstuk van jezelf. Extra belangrijk om de tijd en energie daarvoor optimaal in te zetten, toch? Ik ben er van overtuigd dat je leven makkelijker, leuker, rijker en zinvoller wordt als je vanuit je oorsprong leeft.

Herken jij jezelf in deze punten?

 • Je onderneemt al een tijdje met succes, maar je voelt dat er meer is om voor te leven.
 • Je bent geïnteresseerd in hebt al enige ervaring met persoonlijke en bedrijfsontwikkeling.
 • Je gelooft dat je voortdurend moet innoveren en investeren om te blijven groeien.
 • Je bent bereid om écht de diepte in te gaan en een verbinding aan te gaan.
3 intense trajecten

Misschien herken je het gevoel dat je soms zou willen toveren, om in één keer alle issues achter je te laten. Helaas kan ik je dat niet beloven. Toch kan je je leven veel sneller en eenvoudiger verbeteren en vergemakkelijken dan veel mensen voor mogelijk houden. Je privé en óók je zakelijke leven. En dat voelt magisch. 

In ieder traject met ondernemers zorg ik voor de juiste balans tussen zweverig en zakelijk; eeuwenoude energetische technieken met hypermoderne modellen gecombineerd. Door de intensiteit van het traject is het belangrijk om allebei een goed gevoel te hebben om zo samen te werken. Een telefonische of face-to-face kennismaking is daarbij onmisbaar. Neem gerust contact op, leuk! 

1

Loslaten & Vinden

In dit intense, korte traject van ongeveer vijf weken werken we in het eerste deel aan het loslaten van je innerlijke blokkades met energetische technieken. In de dagen tussen de afspraken zal je direct verschil merken in je energieniveau. Ook na het traject zullen er nog regelmatig kwartjes blijven vallen.

In het tweede deel van het traject ligt de nadruk op het duidelijk destilleren van jouw oorsprong uit jouw leven. Ook hierbij maken we gebruik van energetische technieken gecombineerd met moderne modellen.

Na iedere behandeling ontvang je oefeningen en soms een beetje huiswerk voor de tussenliggende dagen.

2

Bouwen & Groeien

In ongeveer 3 maanden rond je het grootste deel van dit traject af. Het eerste en tweede deel komen grotendeels overeen met Loslaten & Vinden, aangevuld met uitgebreidere creatieve technieken. Ook wordt je oorsprong uitvoeriger getoetst met jouw eigen team van experts.

In het derde deel ligt de nadruk op het ontwikkelen van een creatief business concept, uiteraard gebaseerd op jouw oorsprong, die we ontdekt hebben.

In het vierde deel leer je diverse manifestatietechnieken, waarmee je jouw concept met de juiste energie in de wereld kan zetten.

Bovendien ben je een jaar lang lid van het Oorspronkelingen-Netwerk; een groep gelijkgestemde ondernemers die elkaar ondersteunen met hun kennis, kunde en netwerk.

3

Leven & Bloeien

Dit traject is een uitbreiding van Bouwen & Groeien. Je laat je innerlijke blokkades los, ondekt je oorsprong en ontwikkelt een creatief business concept, gebaseerd op jouw oorsprong. Daarnaast ontvang je een jaar lang energetische begeleiding bij het neerzetten van jouw concept.

Je leert hoe je in de energie van de optimale ondernemer gaat staan, je leert energetisch connectie te maken met je klanten en je leert gewenste effecten energetisch naar je toe te halen.

Ook krijg je een jaar lang de hulp van een MasterMind van ondernemers met een tientallen jaren ondernemerservaring.

Tenslotte neem je vier keer per jaar deel aan verdiepende ceremonies waarbij je nog meer leert over het werken met je eigen energie.

01. Loslaten & Vinden

jouw oorsprong vinden en blokkades eenvoudig en veilig loslaten
2.775 ex (€3.358 incl)
 • 5 x 1-op-1 sessies XL met daarin:
 • 5 x ontspanningsmeditatie
 • 5 x power-ademhaling
 • 5 x hypnose
 • 2 x healing
 • 3 x dieptegesprek
 • 5 x energy hacks