hier sta ik voor

Mijn manifest

Je wat? Je oorsprong!

De meeste mensen streven naar een gelukkig leven. Daar is niets mis mee. Maar makkelijk is het niet, om altijd gelukkig te zijn. Eenvoudiger is het om een vervullend leven te leiden. Een leven waar je trots op bent, als je op je 90ste terugkijkt. De makkelijkste manier om dat voor elkaar te krijgen begint met het (her-)ontdekken van je oorsprong. ‘Je wat?’. ‘Je oorsprong!’

 

A little game called ‘het leven’

Iedereen wordt geboren met een purpose; een levensmissie wat jij hier komt doen op deze prachtige aarde. Ik noem dat dus weleens je oorspong. Ook krijg je een setje superkrachten om mee te werken. Dat zijn je talenten. Daarnaast heeft iedereen een aantal persoonlijke blokkades, die je mag overwinnen om je missie te volbrengen. A little game called ‘het leven’. 

 

Vergeten missie

Veel mensen vergeten hun missie. En dat is niet heel erg. Je kan makkelijk 90 jaar worden zonder dat je je purpose  hebt geleefd. Het is wel heel jammer. 

 

Leuker, rijker, makkelijker en zinvoller

Je leven wordt namelijk een stuk leuker, rijker, makkelijker en zinvoller als je vanuit je purpose leeft. En aan die persoonlijke blokkades werkt. Je oorsprong weten werkt bovendien als een kompas. Alles wat op je pad komt kan je er aan toetsen. ‘Brengt dit me wel of niet dichter bij het volbrengen van m’n missie?’

 

Einde aan de FOMO

Dit geeft een gevoel van vrijheid, omdat je nu niet bang hoeft te zijn dat je iets mist omdat je een verkeerde keuze hebt gemaakt. Alleen om een einde te maken aan je eigen FOMO (Fear of Missing Out) zou je al je purpose moeten gaan vinden.

 

Jij wereldverbeteraar

Een nog belangrijkere reden is de volgende: als jij je purpose ontdekt en er naar gaat leven, maak jij de wereld een beetje mooier. Jij? Ja, jij! Hoe dan?

 

Positieve purpose

Nou, in essentie is iedere purpose positief, omdat een purpose altijd in relatie tot een ander staat. Je purpose bestaat uit een actie die jij ‘moet’ doen, met een positief gevolg voor een ander. 

 

Geluk is lastig

Tuurlijk mag je iets voor je zelf doen. Dat geeft soms geluk. Geluk is vaak van tijdelijke aard. Het gelukkige gevoel vervliegt snel. Daarom is een gelukkig leven ook zo lastig te bereiken. 

 

Een mooiere plek

Stel je maar eens voor: als je vorig jaar een target hebt gehaald en een bonus kreeg, voelde dat toen heerlijk. Nu is dat moment al lang voorbij, net als dat gelukkige gevoel. Als je iets voor een ander of iets anders doet, geeft dat vervulling. Vervulling blijft, ook nadat het moment al lang voorbij is. Geluk is voor jezelf. Vervulling is mèt een ander. Als iedereen vanuit zijn purpose leeft, doet iedereen dus iets goeds in relatie tot een ander. Zo wordt de wereld uiteindelijk een nog mooiere plek. 

 

Opschieten Oorspronkeling!

De wereld een nog mooiere plek maken; het kan Oorspronkeling niet snel genoeg gaan. Om dit proces te versnellen is het efficiënt om sterke carrièrevrouwen te helpen om vanuit hun purpose te laten leven en te werken. Zij zijn immers al gewend om dingen voor elkaar te krijgen en anderen daarin mee te nemen.

 

Voor alle mensen die ze -direct of indirect- bereiken doen zij iets goeds. Bovendien worden ze zo een prachtig voorbeeld voor de nieuwe generatie. Zo maken ze niet alleen hun eigen leven leuker, rijker, makkelijker en zinvoller; ze bouwen uiteindelijk aan een mooiere wereld voor ons allemaal. 

e-book mockup

100% gratis! No strings attached

Vind ook je oorsprong.
Download nu het e-book.

Leer in dit e-book hoe jíj jouw oorsprong vindt. Bovendien kan je ook ècht die eerste stap gaan zetten. Enjoy!