Wat is een…

Innerlijke blokkade

Ga jij jouw innerlijke blokkades liever uit de weg? Steek je je kop in het zand en vermijd je liever je problemen. Je remt je eigen gevoelens en daardoor komen negatieve gedachten en emoties steeds weer terug.  

 

Hoe ontstaat een innerlijke blokkade? 

Innerlijke blokkades kunnen ontstaan door angst, onzekerheid, verveling, boosheid, wanhoop en negatieve gevoelens. De emoties komen vaak voort uit de neiging om de dingen negatief te bekijken. Daarbij komt de druk vanuit de maatschappij ook nog eens bij. Innerlijke blokkades kunnen ook zijn ontstaan in je jeugd of na een schokkende, pijnlijke gebeurtenis. Je gevoelens blijven steken in angst, woede of eenzaamheid. Levens van je voorouders of jouw vorige levens kunnen hier ook mee te maken hebben. Gevoel van trauma dat is doorgegeven in de familielijn.  

 

Door healing kunnen de innerlijke blokkades worden verholpen. Healing is een alternatieve manier van genezing. Genezing van binnenuit. Iedereen ken wel z’n fysieke laag en zeker de mentale laag. Daarnaast hebben we ook een emotionele laag en een spirituele laag. Vaak nestelt een blokkade of trauma zich in meerdere lagen. Met praten alleen werk je vooral in de mentale laag. Het werkt een stuk efficiënter en makkelijker om zo’n blokkade of trauma in één keer te verwijderen. Dát is waar Oorspronkeling bij helpt. Dát is wat Oorspronkeling uniek maakt.  

 

Vind het antwoord op jouw innerlijke blokkade 

Kies het traject wat bij jou past en vind jouw oorsprong. In een jaar ga je je oorsprong ontdekken. Op jouw manier. In een duidelijk en efficiënt traject. Misschien zie je al een beetje voor je, hoe het is om vanuit je oorsprong te leven. Door middel van verschillende methodes en onderdelen met healing pakken we jouw innerlijke blokkades aan. Ontdek alle trajecten.