vliegende start voor beginnende ondernemers

3... 2... 1!

Ready for lift off?

Als aanstaande of startende ondernemer barst je waarschijnlijk van de positieve energie, toch? En tegelijk voelt het ongetwijfeld superspannend aan. Misschien wel doodeng… 

No worries. De meeste beginnende ondernemers hebben dat gevoel, heb ik gemerkt. Been there, done that. Meestal zijn de twijfels óf over hun concept (nog niet helemaal scherp) óf over hun ondernemersskills (te weinig ervaring). 

Ik krijg regelmatig hulpvragen van deze startende ondernemers en ik merk dat de bestaande trajecten voor ondernemers vaak te intens zijn voor starters. Qua tijd, qua inhoud en qua investering. 

Daarom lanceer ik dit voorjaar twee kick-start programma’s. Hieronder lees je alvast meer. Als je niet kan wachten, neem dan contact op. Wie weet kan je meedoen in een pilot-project. 


2 kick-start trajecten

Om me heen kom ik eigenlijk twee soorten startende ondernemers tegen: de strakke concepters en de geboren ondernemers. Beide hebben geweldige eigenschappen. Beide hebben op een paar vlakken behoefte aan een beetje ondersteuning. Welke type matcht het meeste met jou?  

Jij...

 • weet precies wat je wilt doen

  Jouw pitch is heel helder en je voelt diep van binnen dat jij hiervoor op aarde bent.

 • hebt uitgebreid nagedacht over je perfecte plan

  Marktonderzoek gedaan en je plan getest, alles is klaar om de wereld te bestormen.

 • ben eigenlijk bang om in actie te komen

  wat als je plan in de praktijk toch niet helemaal perfect is?

 • vind het doodeng om risico te nemen

  Wat als het misgaat? Jij houdt absoluut niet van falen.

 • vind het lastig om commercieel te zijn

  Als je iets doet wat je zo leuk vind, mag je daar dan wel geld voor vragen?

jouw kick-start traject

Met je concept, je passie en je overtuiging zit het wel goed. Een beetje meer ondernemerschap zou je goed kunnen gebruiken. Kies in deze beginfase voor: 

stap in je optimale ondernemers-energie

In een maand tijd doorlopen jij met een klein groepje andere startende ondernemers 5 online modules met daarin 5 huiswerkopdrachten en een live dag waarin we energetisch werken om jou in je optimale ondernemersenergie te laten stappen. 

Na dit kick-start traject merk jij dat je een stuk ondernemender naar de wereld kijkt. Je denkt in mogelijkheden en kansen. Je belemmerende overtuigingen heb je losgelaten. Je voelt dat de wereld aan je voeten ligt en je bent in staat om zelf dit gevoel blijvend op te roepen.  


Jij...

 • ziet altijd kansen

  Hoe onbekend of moeilijk een situatie ook is, jij ziet altijd mogelijkheden om er iets van te maken.

 • durft risico's te nemen

  Je hebt het vertrouwen dat het allemaal goed komt en durft iets te proberen ook al is de uitkomst onzeker.

 • hebt nog niet helemaal scherp wat je nou precies wilt doen

  Soms is het lastig uit te leggen hoe jouw plan er concreet uit ziet.

 • twijfelt soms of dit echt jóuw ideale plan is

  Doordat je altijd kansen ziet, is het soms moeilijk te onderscheiden of die kans ook écht door jouw benut zou moeten worden.

 • mist soms een beetje strategisch denken

  Omdat jouw hoofd zo snel werkt, gaat het soms van de hak op de tak. Af en toe even strategisch nadenken is lastig.

jouw kick-start traject

Over het ondernemerschap hoeft niemand je iets te vertellen. Over strategische concepten bouwen wel. Kies in deze beginfase voor: 

spar je strategie strak

In één maand tijd doorloop jij met mij 3 persoonlijke module met daarin huiswerkopdrachten en online sparringsgesprekken. Zo  ontwikkelen we samen jouw ruwe idee tot een strategisch concept met een concreet activatieplan hoe je dit optimaal in de wereld kan zetten.

Na dit kick-start traject heb je een superstrak concept in een business model canvas, en een duidelijke pitch gebaseerd op het oorsprokkelingen-format. Dit vormt de backbone voor jouw merk en bedrijf, waarnaar je bij iedere keuze op terug kan vallen. 

 


In ieder traject met startende ondernemers zorg ik voor de juiste balans tussen zweverig en zakelijk; eeuwenoude energetische technieken met hypermoderne modellen gecombineerd. Als je meer wilt weten over deze kick-start trajecten, dan nodig ik je van harte uit om contact op te nemen. Ik kijk er naar uit!