Fase 00 Kick off

Wie ben ik? En waarom is dat belangrijk om te weten?

Op deze en andere diepgaande vragen krijg je antwoorden in deze fase. In onderstaande video leer je hoe dat er precies uit gaat zien.

Fase 0?  Waarom heet de eerste fase eigenlijk fase NUL?   

 

Klinkt eigenlijk een beetje gek he, fase NUL? Alsof het nog niet echt is. Ik krijg deze vraag regelmatig en ik denk dat veel mensen bij nul aan niets denken.  

 

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. 

 

In de wetenschap wordt altijd gestart met een nul-meting; zo heet de situatie waarin alles nog ‘normaal’ lijkt. Voordat een test of een proef is gestart. Aan het einde van de test of de proef wordt een na-meting gedaan. Dan worden beide metingen met elkaar vergeleken en het verschil komt door de test of de proef.  

 

Hoewel dit traject natuurlijk helemaal geen test of proef is, is het wel handig om te weten wie jij nú bent. En daar is deze fase voor.  

 

In deze fase leer je over de opbouw van je hersenen, je gaat voelen hoe jouw leven nu aanvoelt op allerlei vlakken, je ontdekt welke rollen en brillen je hebt, welke typische types er in je huizen. Èn je leert verbinding maken, met de diepere lagen in jezelf.  

 

Later in het traject komen deze onderwerpen nog eens voorbij en kan je zien in hoeverre deze zijn versterkt of juist veranderd.  

 

Next

Benieuwd? Ga dan snel aan de slag met de volgende video.  

Happy to help

Graag een beetje meer begeleiding?

Meestal is het lekker om zelf aan de slag te gaan. En sòms wil je een beetje extra begeleiding. Een uurtje sparren en overleggen. Of liever live om samen de juiste stappen te zetten. Fijn dat ik je mag helpen. Kijk maar eens in de webshop welke sessie het beste aansluit bij jou. Tot snel!