Zet ‘m op!

Bijzonder brilletje

Benieuwd waarom je deze bril kreeg?

In deze video let ik ‘t je uit. En ik vertel waarom het een goed idee om deze bril regelmatig op te zetten.

‘Huh? Een bril?! Waarom krijg ik  een bril?’

 

Nou, je stelt de vraag misschien niet letterlijk maar ik kan me zo voorstellen dat dat door je hoofd schoot, toen je deze bril kreeg.

 

In deze video ga ik je vertellen waarom ik je deze bril heb gegeven èn waarom het een goed idee is om ‘m zo vaak mogelijk op te zetten.

 

Mijn naam is Jacobien Meijering en ik help mensen om meer vanuit hun oorsprong te gaan leven.

 

Nou, ik snap die vraag natuurlijk heel goed want ja, wat moet je nou met zo’n bril behalve opzetten tegen de zon. En het antwoord is eigenlijk niet zo heel ingewikkeld. Of eigenlijk moet ik zeggen: ‘de antwoorDEN zijn niet zo heel ingewikkeld.’

 

Dit is de Bril der Nieuwsgierigheid.

 

Dat lijkt dus een heel eenvoudig brilletje, maar wacht maar eens tot je ‘m opzet. Als je namelijk nieuwsgierig bent, dan stel je je oordeel uit. En daardoor creëer je ruimte om jezelf te verrassen, om iets te ontdekken, om iets nieuws te leren. Vanuit persoonlijke ontwikkeling vind ik dat natuurlijk een heel goed idee.

 

Je kan iets leren van een ander of je laten verrassen door een ander, maar het mooiste wat je kan doen is je laten verrassen door jezelf. Door met nieuwsgierigheid naar jezelf te kijken. Dat is eigenlijk het allermooiste kado dat je kan krijgen.

 

Nou, die ik je niet geven. Wel een beetje hulp daarbij. Maar dat echte kado dat moet je van jezelf krijgen. Dan kan je jezelf namelijk echt ontwikkelen.

 

Ik kan je daar wel een beetje bij helpen.

 

Als je dat nou interessant vindt, om te leren hoe je met nieuwsgierigheid naar jezelf kunt kijken, dan moet je even contact opnemen. Ik nodig je van harte uit om dat te doen en ik hoop je binnenkort te spreken.

 

Veel liefs!

Kadootje voor jezelf

Zin om jezelf dat allermooiste kado te geven? Kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Ik help je graag met ontdekken wat je dan het beste kan doen in een vrijblijvend analysegesprek.

 

Dertig minuutjes de diepte in. Iets voor jou?

Klik op onderstaande knop. Kies vervolgens voor ‘analyse gesprek’ van 30 minuten. Succes!