You did it!

Bedankt!

Je formulier is succesvol verzonden

Dankjewel voor het invullen. Je ontvangt een mailtje met daarin jouw antwoorden. Altijd handig om ze terug te kunnen kijken, vind je niet?

 

Jouw antwoorden zijn de start van de voorbereidingen op de retraite. Wij bestuderen deze zorgvuldig en kijken -indien nodig- of er in de literatuur aanwijzingen staan waar we mee kunnen werken.

 

 

E-book & komma-model

Tijdens de retraite volgen we het komma-model van Oorspronkeling. Dit is het theoretische kader. In het e-book lees je meer over dit model. Het is uiteraard niet nodig om deze uit je hoofd te leren, maar wie weet vind je het fijn om er al iets meer over te weten. Download het e-book hieronder. Je schrijft je hiermee automatisch in voor de nieuwsbrief van Oorspronkeling. Als je daar niet op zit te wachten, kun je altijd weer uitschrijven.

 

 

Voorbereiding voor de retraite

In het e-book vind je een opdracht over de verschillende onderdelen van het levenswiel. Tijdens de retraite gaan we hier mee werken. We vragen jou om alvast de eerste stap van deze opdracht te doen: het invullen van de wordclouds.

 

 

 • Print de lege wordclouds en het scoreformulier uit
 • Geef aan ieder levensgebied een cijfer op het scoreformulier. Gebruik hiervoor de rechter kolom ‘beredeneerd’. Hou hierbij steeds de link met diabetes voor ogen. Bijvoorbeeld: ‘welk cijfer geef ik het levensgebied ‘familie’ in relatie tot mijn diabetes?’
 • Download je hoofd per levensgebied en vul dit in op de wordcloud. Wees creatief, het gaat om een weergave van jouw gedachten, gevoelens en inzichten. Gebruik woorden, zinnen, tekeningetjes, schetsen. Alles is hier mogelijk.
 • Neem je scoreformulier en de wordclouds mee naar de retraite. De vervolgstappen zetten we samen.
e-book mockup

Vind ook je oorsprong. Download nu het e-book.

  Iets vergeten?

  Als er toch nog iets te binnenschiet, wat je had willen vermelden bij de antwoorden op je intakeformulier, dan kan je me altijd even mailen.

   

  Tot snel!